23 Νοε 2014

Διαφώνησε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μελάς

Με τον Παναγιώτη Μελά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έληξε το συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο ΣΕΦ. Τελευταία πράξη πριν τελειώσουν οι εργασίες ήταν η διεξαγωγή ψηφοφορίας με ανάταση χειρός για το αν οι βουλευτές του κόμματος θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όλοι σήκωσαν το χέρι τους για να δηλώσουν την άρνηση, εκτός από τον βουλευτή Α' Πειραιά, ο οποίος ήταν ο μόνος που δεν σήκωσε το χέρι του. 


Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Μελάς είχε προετοιμάσει το κλίμα, αφού άνοιξε την ομιλία του στο βήμα με τη ρήση του Αντόνιο Γκράμσι, "το νέο πάει να γεννηθεί το παλιό αρνείται να πεθάνει είναι η ώρα των τεράτων".

Στη συνέχεια, εξερχόμενος από το ΣΕΦ ο Παναγιώτης Μελάς δήλωσε: "Είναι ξεκάθαρο. Θα κάνω αυτό που συμφέρει τον ελληνικό λαό. Να δούμε εάν με μια άλλη κυβέρνηση, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή όχι".

Τέρενς Κουΐκ: "Υπάρχουν καρκινώματα και δούρειοι ίπποι στο κόμμα"

Νωρίτερα ο Τέρενς Κουΐκ από το βήμα του συνεδρίου άφησε αιχμές για μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κάνοντας και μία έμμεση αναφορά στην Ραχήλ Μακρή. "Το facebook ήταν το πλεονέκτημά μας, και έγινε ο εφιάλτης της εσωστρέφειάς μας. Δεν μπορούν να έχουν θέση ανάμεσά μας όσοι στις δημοτικές εκλογές μάς τορπίλισαν και μας υπονόμευσα. Υπάρχουν στο κόμμα μας και οι δούρειοι ίπποι που πρέπει να απομονωθούν. Δεν μπορούν να υπάρχουν καρκινώματα την ώρα που δίνουμε τον αγώνα μας", δήλωσε χαρακτηριστικά.


http://www.parapolitika.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ