26 Νοε 2014

Ρώσοι... Royce

Δύο διαφορετικές πλευρές της ρωσικής πραγματικότητας σκιαγραφούν οι τελευταίες πληροφορίες που καταφθάνουν από τη χώρα και προέρχονται αφενός από επίσημα χείλη της
ρωσικής ηγεσίας και αφετέρου από κορυφαία στελέχη της βιομηχανίας.
Οι μεν απηχούν τη γνώριμη πλέον εικόνα μιας ρωσικής οικονομίας που χειμάζεται εν μέσω των κυρώσεων της Δύσης και μείωσης των εσόδων από το πετρέλαιο, ενώ οι δε αναφέρονται σε μια μερίδα της ρωσικής κοινωνίας που ζει μέσα στην πολυτέλεια, όπως προκύπτει από τα επίπεδα-ρεκόρ στα οποία έχουν φθάσει οι πωλήσεις των μοντέλων της Rolls Royce.
Έτσι την ώρα που ο Ρώσος υπουργός Οικονομίας, Αλεξέι Ουλιουκάγιεφ, προδίδει τον προβληματισμό της ρωσικής κυβέρνησης για την πορεία της οικονομίας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αναθεωρηθούν οι προβλέψεις για ανάπτυξη του επόμενου έτους, ο διευθύνων σύμβουλος της Rolls Royce, Τόρστεν Μίλερ, μιλάει για ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων της εταιρείας του στη Ρωσία.
Μέχρι στιγμής για το τρέχον έτος οι πωλήσεις των πολυτελών και πανάκριβων μοντέλων της εν λόγω αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν φθάσει τις 4.000 και έχουν σημειώσει αύξηση 24,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους.
Πηγή: Καθημερινή



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ