15 Φεβ 2015

Παραδόθηκε ο δράστης του διπλού φονικού στον Κορυδαλλό

Στην Ασφάλεια Αττικής στο μέγαρο της ΓΑΔΑ πήγε οικειοθελώς το πρωί του Σαββάτου και παραδόθηκε μόνος του χωρίς την παρουσία δικηγόρου, ο 63χρονος δράστης του διπλού φονικού στον Κορυδαλλό, ο οποίος την περασμένη Τρίτη πυροβόλησε και σκότωσε με ένα 38αρι περίστροφο την 57χρονη αδερφή του και τον 55χρονο σύντροφό της στο ισόγειο του διώροφου σπιτιού τους επί της οδού Κρέσνας.


Ο 63χρονος δεν θέλησε να επεκταθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη και περιορίστηκε στο να ομολογήσει αυτό που ήταν ήδη γνωστό στους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής. Το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά, ο οποίος του έδωσε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη σύζυγό του από τηλέφωνο με απόκρυψη, όπου απλά την ενημέρωσε πως είναι καλά και ότι θα ξαναμιλούσαν μετά από κάποιες ημέρες. Κίνητρο του διπλού φονικού θεωρούνται τα κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα, που είχαν τα δύο αδέρφια μεταξύ τους, ενώ είχαν εξαιρετικά συχνές δικαστικές διαμάχες και προστριβές γνωστές ακόμα και στη γειτονιά.

Μάλιστα, το διπλό φονικό έγινε μία ημέρα πριν εκδικαστεί άλλη μία παλαιότερη προστριβή που είχε ο δράστης με τον σύντροφο της αδερφής του.




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ