17 Μαΐ 2015

Ιατρεία της Αττικής στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας έγινε γνωστό ότι συνεχίζονται οι εντατικοί και συστηματικοί έλεγχοι για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας σε ιατρεία της ευρύτερης περιοχής της Αττικής.



Κλιμάκια αστυνομικών του τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης και Ασφαλιστικής Προστασίας διενήργησαν ελέγχους σε ιατρεία στις περιοχές του Χαϊδαρίου και του κέντρου της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, στις 14 Μαΐου ελέγχθηκαν πέντε ιατρεία και σε ένα από αυτά διαπιστώθηκε ότι ο ιατρός δεν είχε εκδώσει σε ασθενή απόδειξη παροχής υπηρεσιών αξίας 120 ευρώ. Στη συνέχεια ακολούθησε φορολογικός έλεγχος στο ιατρείο του και ενημερώθηκε η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ