28 Δεκ 2011

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Ειδικού Σχολείου ΠΙΚΠΑ Πειραιά


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Ειδικής Αγωγής του ΠΙΚΠΑ Πειραιά στις 22 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνογαλλικού Σχολείου Jean D’ Arc και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.


Γονείς τω παιδιών, εκπαιδευτικοί και πολλοί Πειραιώτες χειροκρότησαν τα παιδιά που παρουσίασαν με επιτυχία θεατρική παράσταση και μας τραγούδησαν πολλά χριστουγεννιάτικα άσματα και κάλαντα.
Στη γιορτή κυριάρχησε η ζωντάνια των μαθητών και η ατμόσφαιρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη με τις επιδόσεις των μαθητών στον ψυχοκινητικό και το μουσικοκινητικό τομέα.
Η παράσταση ήταν μια διασκευή του παραμυθιού " το κοριτσάκι με τα σπίρτα" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά και προσφέρθηκαν πολλά εδέσματα και αναψυκτικά, με φροντίδα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
Στη γιορτή έλαβε μέρος και έδωσε πολλά δώρα στα παιδιά και ο Αθλητικός Σύλλογος Μεταμοσχευμένων & Νεφροπαθών Αθλητών «ΛΕΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ», που εκπροσωπήθηκε από τον γραμματέα του κ. Ιωάννη Παπανικολάου και αρκετά μέλη και φίλους του.
Μια πολύ καλή γιορτή που φανέρωσε για μια ακόμα φορά ότι η ανθρωπιά είναι μέσα μας μεγάλη και δυνατή και πρέπει να την βγάλουμε προς τα έξω για να ανθίσει και να προσφέρει.
Συγχαρητήρια στον Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου ΠΙΚΠΑ κ. Σπυρίδωνα Κοτσινονό και τους συνεργάτες του. Μπράβο και στον δραστήριο Αθλητικό Σύλλογο Μεταμοσχευμένων & Νεφροπαθών Αθλητών «ΛΕΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ», που έλαβε μέρος και μοίρασε δώρα στα παιδιά. Τέτοιες από κοινού πρωτοβουλίες βοηθούν σε μια καλύτερη αντιμετώπιση της εκπαίδευσης των παιδιών.
πηγή http://fonipeiraioton.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ