28 Αυγ 2013

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2013 από τον Δήμο Κορυδαλλού: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2013 στην Γραμματεία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4, καθημερινά 9.00 έως 13.30. Πληροφορίες για την διαθεσιμότητα στα τηλέφωνα: 210-4963914 και 210-49.90.475.


Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την ερχόμενη Πέμπτη 29/8 στις 9.00 μ.μ. με το έργο του Αλέκου Σακελάριου, ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ, από το ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου – Γενική Είσοδος 10€, και συνεχίζονται με Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικά αφιερώματα, παιδικές εκδηλώσεις έως τις 28 Σεπτεμβρίου και από 7 Οκτωβρίου στο Cine Παράδεισος.



Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης στο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει: «Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην πεποίθηση ότι ο πολιτισμός είναι αγαθό που πρέπει να παρέχεται απλόχερα στους πολίτες και δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ουσιαστική διέξοδο, αντίδοτο στην κρίση και απάντηση της τοπικής κοινωνίας μέσω της συμμετοχής και της δημιουργίας. Σας περιμένουμε, από 29 Αυγούστου ως 28 Σεπτεμβρίου και από 7 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Cine Παράδεισος», να παρακολουθήσουμε μαζί εκδηλώσεις για κάθε γούστο και κάθε ηλικία που δίνουν και στον φετινό Πολιτιστικό Σεπτέμβρη χαρακτήρα γιορτής και ετήσιου ραντεβού πολιτισμού.»

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ