29 Αυγ 2013

Ένα ακόμη σημαντικό έργο υλοποιείται στο Σχιστό του Κορυδαλλού

Με την ανάπλαση και ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην πλατεία Μαρδοχαίου Φριζή, η οποία περιβάλλεται από τις οδούς: Δερβενακίων, Αθανασίου Διάκου και Τριών Ιεραρχών, συνεχίζονται τα έργα υποδομής στην περιοχή του Σχιστού Κορυδαλλού.

Το έργο, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» και θα χρηματοδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο, είναι συνολικού προϋπολογισμού 122,468 ευρώ και περιλαμβάνει την προμήθεια και τοποθέτηση παιχνιδιών, δαπέδων και λοιπού αστικού εξοπλισμού, διαμορφώνοντας την μεγαλύτερη Παιδική Χαρά στην πόλη, ασφαλή, λειτουργική και σύγχρονη για τα παιδιά μας.
 

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ανάμεσα στα άλλα δήλωσε: «Ολοκληρώνονται αυτή τη στιγμή αλλά και σχεδιάζονται έργα υποδομής και αναβάθμισης της πόλης απ’ άκρη σε άκρη, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η χώρα. 
Ως δημοτική αρχή, το είπαμε και το κάναμε πράξη. Βάλαμε από το 2007 τις βάσεις για όσα πραγματοποιούνται σήμερα. Με μεθοδικότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες διεκδικήσαμε την υλοποίηση έργων και αξιοποιήσαμε κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Με ένα λόγο, όλα τα έργα που υλοποιούνται σήμερα δεν κοστίζουν ούτε ένα ευρώ στους δημότες του Κορυδαλλού, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητάς των δημοτών και κάνουν την πόλη μας ένα από τα ωραιότερα και λειτουργικότερα προάστια της περιοχής.»
Στην περιοχή του Σχιστού Κορυδαλλού ήδη ολοκληρώνεται η κατασκευή του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης, στην οδό Σταματοπούλου, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του 21ου Νηπιαγωγείου, επί των οδών Αισχύλου 17, Επαμεινώνδα και Θεσπιέων. Επίσης στις 29/8 αναμένεται η ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο του έργου επαναχάραξης της οδού Ποταμού, για το οποίο ο Δήμος έχει εκπονήσει ολοκληρωμένη μελέτη και το οποίο θα αντιμετωπίσει οριστικά το σημαντικό ζήτημα των συχνών τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή. Τα έργα βελτίωσης περιλαμβάνουν επίσης την τοποθέτηση νέου φωτισμού και πρασίνου.

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ