30 Ιαν 2014

Νεράτζης προς Κωνσταντοπούλου: Υπάρχει ειδική θέση για τις καταγγελίες σου, στα σκουπίδια

Ακόμα ένας καβγάς του Τάσου Νεράτζη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου παρακολούθησαν σήμερα τα μέλη της επιτροπής Θεσμών της Βουλής.
Αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Νεράντζης ζήτησε να κλείσει τη συνεδρίαση πριν από την έναρξη της ΚΟ της ΝΔ.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα ο κ. Νεράτζης να θυμηθεί το πώς πολιτεύεται η κυρία Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή και να την χαρακτηρίσει «γλωσσώδη» βουλευτή που επικαλύπτει τις ομιλίες του προέδρου και των συναδέρφων της. Παράλληλα, έκανε λόγο για αυθάδεια της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

«Η κυρία είναι ταγμένη στο να παρακωλύει το έργο της επιτροπής, η μόνη ποινή που μπορεί να της επιβάλλει κανείς είναι αυτή της 5νημέρου περιφρονήσεως. Από πού αντλείτε το δικαίωμα να συμπεριφέρεστε έτσι;», είπε ο κ. Νεράτζης χαρακτηριστικά προκαλώντας την έντονη αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι, ο κ. Νεράτζης ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης της επιτροπής στο πρόσωπό του, το οποίο και έγινε κατά πλειοψηφία.Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στη διαδικασία κάνοντας λόγω για «παρωδία». Και ο καβγάς δεν έληξε εκεί, αφού η κυρία Κωνσταντοπούλου προειδοποίησε τον κ. Νεράντζη να μην κλείσει τις εργασίες της η επιτροπή πριν τοποθετηθεί η ίδια γιατί θα τον καταγγείλει και εκείνος δήλωσε ότι «για τις καταγγελίες σας υπάρχει ειδικό δοχείο απορριμμάτων».
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ