13 Αυγ 2014

Ο Β. Παπακωνσταντίνου στη Σαλαμίνα...


Οι συνηθισμένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά… Στην αλληλεγγύη, στην προσφορά και στην κοινωνική εγρήγορση».


Με αυτό το σύνθημα το Ανθρωπιστικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Στάση Ζωής» και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 και ώρα 9.15 στο Ευριπίδειο θέατρο Σαλαμίνας.

Έχοντας στο πλευρό μας τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μαζί με τους: (Αντρέα Αποστόλου – πιάνο, Στέφανο Δημητρίου – ντραμς, Βαγγέλη Πατεράκη – μπάσο, Μαίρη Μπρόζη – βιολί/τραγούδι, Γιάννη Αυγέρη – κιθάρα / φωνητικά, Φρόσω Στυλιανού – τραγούδι /φωνητικά, Γιάννη Δίπλα –επιμέλεια φώτων, Αλέκος Μπίτος – επιμέλεια ήχου, Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου) που δίχως δεύτερη σκέψη, δέχτηκαν να συμμετάσχουν στη συναυλία, δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μία ατμόσφαιρα γιορτής επιδιώκοντας την επαφή και την επικοινωνία μέσα από τα τραγούδια.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοίζος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος μεταξύ άλλων και έχει τραγουδήσει ποιητές όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Αλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με την γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα.

“Πάντα εδώ...”, όπως δηλώνει και ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που θα τον φέρει ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό στις 16 Αυγούστου 2014 στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας μέσω του Σωματείου «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ».

Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, διατηρεί σταθερά δυνατή την φλόγα της σκηνικής του παρουσίας και μας προσκαλεί σε μια συναυλία που θα προσφέρει συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη.



Αυτή η πρωτοβουλία είναι μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας.

Τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας για την απρόσκοπτη συνέχεια του κοινωνικού έργου του.



Το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας που ΟΛΟΙ πλέον γνωρίζετε στο Νησί. με δωρεάν παροχή ιατροφαρμακευτικής και οδοντιατρικής περίθαλψης, σε 2.500 και πλέον μόνιμους ανασφάλιστους συνανθρώπους μας, αποτελεί απάντηση για μας στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, αντίσταση στην παθητικότητα και μοιρολατρία καθώς και ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»

Γ. Λουκά 36

189 00 ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Τηλ.: Γραμματείας: 2114110952,210-4650212 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 –17:00)

Κιν.: 6976175145

Email: efizissi@gmail.com

Σε προσοχή Εφης Ζήση



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ