28 Δεκ 2011

Τρόφιμα και ρούχα στους φτωχούς στον Άγιο Χαράλαμπο Ταμπουρίων


Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Πολύκαρπος – Άγιος Γεώργιος» και ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Ταμπουρίων, δεν περιμένουν να φτάσουν γιορτές για να έλθουν κοντά στους φτωχούς και να τους ανακουφίσουν.
Για όλους αυτούς κάθε μέρα είναι για προσφορά, γιατί οι ανάγκες είναι κάθε μέρα και όχι μια ή διό φορές το χρόνο, πλην όμως κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα συνηθίζεται να γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί το καλούν Άγιες μέρες, το θέλει ο ίδιος ο Χριστός να μην πεινάει κανείς τη μέρα της μεγάλης χαράς της γέννησής το.
Προσήλθαμε και μεις για να θαυμάσουμε αυτούς τους ήρωες της ζωής που έχουν κάνει την διακονία στο συνάνθρωπο, τρόπο ζωής και βαδίζουν στα χνάρια του πνευματικού τους πατρός, του Αείμνηστου Ιεράρχη Πολύκαρπου Λιώση.
Πάνω από 300 σακούλες με τρόφιμα, χώρια τα ρούχα, μοιράστηκαν φέτος στους φτωχούς από το Σωματείο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλές διαδικασίες δημοσιεύσεως και αν δεν τύχαινε να το πληροφορηθούμε από φτωχό της περιοχής, ούτε θα το παίρναμε είδηση. Τόσο σεμνά και αθόρυβα εργάζεται αυτή η ηρωϊκή Κυψέλη Ανθρωπιάς.
Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους με πρώτο τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Δημοσθένη Μπαϊράμογλου, τον Γραμματέα κ. Μιχάλη Λάλα, τον Ιερέα του Αγίου Χαραλάμπους, π. Γεώργιο Κοντραφούρη.

Αναρτήθηκε http://fonipeiraioton.blogspot.com
Γιάννης Κανατσέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ