29 Ιαν 2012

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κερατσινίου - Δραπετσώνας ο Οικονομάκης


Άμεσα φάνηκαν τα θετικά αποτελέσματα από  την αναβάθμιση των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας σε Αντιδημαρχία και την τοποθέτηση επικεφαλής αντιδημάρχου. Μάλιστα ο ορισμός ως Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας του κ. Νίκου Οικονομάκη,
ενός προσώπου που θεωρήθηκε επιτυχημένη η θητεία του στο δύσκολο πόστο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας , δείχνει την πρόθεση του Δημάρχου Λουκά Τζανή να δώσει έμφαση στα θέματα αρμοδιότητας της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τα πρώτα σχόλια των υπαλλήλων του Δήμου αλλά και των δημοτών  για την αναβάθμιση σε Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας ήταν πολύ θετικά, καθώς θεωρήθηκε έξυπνη κίνηση του Δημάρχου.

Ο κ. Οικονομάκης  ξεκίνησε δυναμικά στην καινούρια του θέση, αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας, έδωσε άμεση λύση σε χρόνια αιτήματα της υπηρεσίας, όπως ήταν η απόκτηση ενός δεύτερου οχήματος, μοτοσικλετών, συσκευής τηλεομοιοτυπίας (φαξ) και η δημιουργία αποδυτηρίων για το προσωπικό.
Επίσης, πραγματοποιήθηκαν επαφές με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης για την χορήγηση στολών στους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τέλος, η παρέμβαση του Αντιδημάρχου σε συνεργασία με το Δήμαρχο στα δίκαια παράπονα των δημοτών για τις ενοχλήσεις, που γίνονταν στην περιοχή του Σχιστού από αθίγγανους, ήταν άμεση. Ο αντιδήμαρχος μαζί με την δημοτική αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν σήμερα στο παζάρι του Σχιστού, για να επιβλέπουν την ομαλή διεξαγωγή του και με σκοπό την πάταξη του παρεμπορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ