29 Μαρ 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε  στο Δημαρχείο με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά, την Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου κυρία Μαρία Μενενάκου και τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κώστα Κούβαρη.

 
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κυρία Πασχαλίνα Καλαγιά και ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, καθηγητής κ. Νίκος Σταυριανέας.
Στη συζήτηση, ο κ. Μιχαλολιάκος, αφού ευχαρίστησε τους Προέδρους των Επιστημονικών Φορέων Υγείας, για τη στήριξή τους και τη συνεργασία που έχουν με το Δήμο, τους ενημέρωσε για τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, αλλά και για τα μείζονα προβλήματα της πόλης.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος Πειραιά, επισήμανε ότι η κοινωνική πολιτική αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, την ώρα που τα φαινόμενα φτωχοποίησης συμπολιτών μας είναι μεγάλα. “
«Σας θέλουμε συμμάχους στον αγώνα που δίνουμε από κοινού, ώστε ο Πειραιάς να παραμείνει πρωτεύουσα πόλη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς», σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.
  


Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ