31 Μαΐ 2013

Απάντηση της κλινικής Κανακίδη στη καταγγελία των εργατικών σωματείων



Απαντήσεις έδωσε η διευθύντρια της κλινικής Κανακίδη, κ. Κανακίδου Πάντου Αντωνία μέσω του keratsinivoice σχετικά με τη καταγγελία των εργατικών σωματείων…

Παρέμβαση Λουκά Τζανή στο συνέδριο της ΚΕΔΕ


Χωρίς απαντήσεις για το θέμα των καταργήσεων και συγχωνεύσεων των ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ των δήμων αλλά και για το θέμα των εκλογών ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα.

Deals και Προσφορές στο Κερατσίνι! Πλήρες πακέτο βαπτιστικών από το μπαουλάκι στο Κερατσίνι


Αγοράζουμε προϊόντα και υπηρεσίες από το Κερατσίνι , βοηθάμε το Δήμο μας.
370€ από 800€ για ένα πλήρες πακέτο

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Πιλοτικό αθλητικό πρόγραμμα εφαρμόζει αυτήν την περίοδο ο Δήμος μας σε Παιδικούς Σταθμούς της πόλης μας, με στόχο την παροχή κινητικών εμπειριών, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, τη βελτίωση της

9ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας



Το Τμήμα Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, προκήρυξε για 9η συνεχή χρονιά το Διαγωνισμό Παιδικού Παραμυθιού, ο οποίος απευθύνεται στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου μας, με θέμα:

Σύλλογος Ακρωτηριανών Θήρας(Εορτή Αγίας Θεοδοσίας - 2013)


 Λουκάς Τζανής : «….είναι τιμή μου που παρευρίσκομαι σήμερα εδώ. Όχι μόνο εξ αιτίας της καταγωγής μου, ούτε γιατί ήμουν Πρόεδρος του Συλλόγου.

28 προσλήψεις εργαζομένων στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Εγκρίθηκαν 1.345 προσλήψεις εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους δήμους της χώρας για το έτος 2013.

Άντα Λιβιτσάνου: Η νικητήρια μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Συγκεκριμένα, είχε ανακοινωθεί πως η ηθοποιός δε θα συμμετείχε στο επόμενο live του show "Your Face Sounds Familiar" για λόγους υγείας και η ίδια αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Καρκίνο του

Εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά σε σύσκεψη προετοιμασίας του αναπτυξιακού συνεδρίου

Σύσκεψη προετοιμασίας του αναπτυξιακού συνεδρίου που πρόκειται να διοργανώσει η Π.Ε. Πειραιά, πραγματοποιήθηκε στις 22/5 στην έδρα της Π.Ε. Πειραιά. Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν εκπρόσωποι των φορέων οι οποίοι συμμετέχουν στη διοργάνωση και συζητήθηκαν τεχνικά και διαδικαστικά θέματα.

Θάνατος αλλοδαπού σε Φ/Γ στο Κερατσίνι

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, ότι 28χρονος αλλοδαπός ναυτικός, ειδικότητας βοηθός μάγειρα, ναυτολογημένος στο Φ/Γ «IMOLAEXPRESS» σημαίας

Ομιλία Τσίπρα στη Δραπετσώνα

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση από τη φτώχεια θα παρουσιάσει τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή εκδήλωση στη Δραπετσώνα.

Εργαζόμενοι: Η κρουαζιέρα θα μείνει στον Πειραιά

Σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση στέλνουν τα σωματεία εργαζομένων στον ΟΛΠ για να εγκαταλείψει τα σχέδια δημιουργίας νέου λιμανιού κρουαζιέρας.

Άλλη μια Κυριακή χωρίς μεσάζοντες για τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνα (Δείτε τα προϊόντα)

Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας στην προσπάθεια του να στηρίξει τις οικογένειες τις πόλης μας     πραγματοποιεί, για άλλη μια Κυριακή, με Έλληνες Παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες,

Πειραιάς:Δημοτική συγκοινωνία ή λεωφορεία σε απόγνωση

Αγορασμένα λεωφορεία πριν από 20 χρόνια έχουν ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια τους και πλέον κινούνται χάρη στην υπευθυνότητα των οδηγών και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Συνελήφθησαν 2 άτομα για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο στον Πειραιά

Συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 48χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 1.348.810,51 ευρώ.

Εκτός ελέγχου η ανεργία

Εξαιρετικά δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις που γίνονται αναφορικά με την πορεία της ανεργίας στηνΕλλάδα, την επόμενη μέρα των ανακοινώσεων της Τράπεζας της Ελλάδας, μέσω... της ετήσιας έκθεσης της.

Δέσμευση ζωοτροφών – Κατάσχεση βοδινού κρέατος στο τελωνείο Πειραιά

Οι επόπτες κυκλοφορίας ζωοτροφών του Τμήματος Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Πειραιά, συνεχίζοντας τους συστηματικούς ελέγχους στους χώρους των Ε΄ και ΣΤ΄ Τελωνείων Πειραιά,

Ο Πειραιάς γέμισε λουλούδια σην 3η Ανθοκομική Έκθεση

Την 3η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιείται στον Τινάνειο Κήπο με θέμα «στολίζουμε τα μπαλκόνια μας, ομορφαίνουμε την πόλη μας» εγκαινίασε ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ταξικά συνδικάτα Πειραιά: Καταγγέλλουν την αναλγησία της κλινικής Κανακίδη στο Κερατσίνι

Την αναλγησία της ιδιοκτησίας της κλινικής «Κανακίδη» στο Κερατσίνι καταγγέλλουν το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών- Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών.

Η ύφεση «εξαφάνισε» έσοδα 16 δισ. από τον ΦΠΑ

Σοκάρουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος


Στην «εξαέρωση» δυνητικών εσόδων τουλάχιστον 16 δισ. ευρώ από τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας έχει οδηγήσει η ύφεση.

Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της Τρίτης, στο λιμάνι του Πειραιά εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, από στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ένας 22χρονος, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε,

"Έξαλλοι" οι καθηγητές με τη φετινή διεξαγωγή των πανελλαδικών

Κάθε προηγούμενο έχουν ξεπεράσει φέτος τα προβλήματα στις πανελλαδικές εξετάσεις, υποστηρίζει με σημερινή ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) και αναφέρει ότι τα προβλήματα αυτά "επιτείνουν ως τα άκρα το άγχος και την αβεβαιότητα μεταξύ των υποψηφίων και των λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και προκαλούν σύγχυση στην ελληνική κοινωνία".

«Παγίδα» για όσους δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι στήνει το υπουργείο Oικονομικών

Τους φορολογουμένους που δεν έχουν πληρώσει το «χαράτσι» για τα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητά τους θα αναζητήσει το υπουργείο Οικονομικών μέσω των αριθμών παροχής ρεύματος, που θα πρέπει να αναγραφούν υποχρεωτικά για όλες τις κατοικίες στις φετινές φορολογικές δηλώσεις.

30 Μαΐ 2013

Μια βραδιά με τα Τμήματα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου & μαθητές του 3ου Δημοτιικού στον Κορυδαλλό

Βράδυ Δευτέρας 27 Μαΐου και πλήθος κόσμου γέμισε το φιλόξενο θέατρο της πόλης μας "Θανάσης Βέγγος" στην καλοκαιρινή εκδήλωση των Τμημάτων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Κορυδαλλού.

ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

1) Όταν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μοναδικός ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ είναι ο ΙΔΙΟΣ ο λαός: Οι πολίτες προτείνουν, ψηφίζουν, αλλάζουν,

Αφιερωμένο σε όσους πάλεψαν ή παλεύουν ή θα παλέψουν με το Καρκίνο ...


Κυριακή 11 Μαΐου 2008 κάθομαι στην κουζίνα και μαγειρεύω ,ο άντρας μου είναι στο μπαλκόνι και με κάτι ασχολείται ενώ τα παιδιά παίζουν στο σαλόνι. Όλα κυλούν φυσιολογικά, γιατί όχι άλλωστε? Είμαστε βουτηγμένοι στην καθημερινότητα και η Κυριακή φαντάζει όαση της εβδομάδας .

Θάνατος επιβάτη σε κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από το ναυτικό πράκτορα του Κ/Ζ “RUBYPRINCESS” σημαίας Βερμούδων, ότι ενώ το πλοίο έπλεε από λιμένα Κατακόλου προς το λιμάνι του Πειραιά, 83χρονος αλλοδαπός επιβάτης απεβίωσε από φυσικά αίτια, σύμφωνα με γνωμάτευση ιατρού του πλοίου.

Εκπυρσοκρότησε το όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Τρόμος και πανικός το μεσημέρι της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στην πτήση 510 της Aegean με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Απίστευτο! Ο Ξανθός Μάγος έβγαλε το σουτιέν της Χριστιάνας σε εκπομπή στον αέρα (δείτε το βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Για σένα” της Χριστιάνας Αριστοτέλους ήταν πρόσφατα ο Ξανθός μάγος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για παραστάσεις.

Βίντεο: Σκληρό πορνό κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ!

      Έγινε πάλι!
Ήταν πριν δύο χρόνια όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Έλλης Στάη στις οθόνες είδαμε ερωτική ταινία!

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. υλοποιώντας και την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, καταγγέλλει, για άλλη μια φορά, την επίδειξη πολιτικού αυταρχισμού της Κυβέρνησης, οποία προχώρησε και στην επιστράτευση των καθηγητών, για να καταστείλει τις κινητοποιήσεις τους.

Έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου "Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων"

Παράταση της περιοδικής έκθεσης «Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων. Το πλοίο, οι θησαυροί, ο Μηχανισμός» στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ως την 31 Αυγούστου 2013.

Αντιπλημμυρικά έργα 21 εκ. € στη Σαλαμίνα

Αντιπλημμυρικά έργα συνολικού ύψους 21,8 εκατομμυρίων ευρώ υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στγη Σαλαμίνα.

Αυτός είναι ο "δράκος" των Πετραλώνων (photo)

Στις φυλακές επέστρεψε, έπειτα από πέντε χρόνια, ο ''δράκος'' των σχολείων της Αθήνας, ο 40χρονος κούριερ Στέλιος Γεωργιάδης...

Deals και Προσφορές στο Κερατσίνι! Ότι θέλετε για Κλιματιστικά…



Αγοράζουμε προϊόντα και υπηρεσίες από το Κερατσίνι , βοηθάμε το Δήμο μας.

Xορήγηση Τίτλων Πιστοποίησης των διεθνών προτύπων στον ΟΛΠ Α.Ε. κατά τη διάρκεια των Ποσειδωνίων

Στη χορήγηση των Τίτλων Πιστοποίησης των διεθνών προτύπων EN ISO 9001:2008 και EN ISO 14001:2004 στον ΟΛΠ Α.Ε, προχώρησαν κατά τη διάρκεια των Ποσειδωνίων για το Θαλάσσιο Τουρισμό, οι Πρόεδροι και τα στελέχη των εταιριών Lloyd’s και Bureau Veritas.

Τα οφέλη του καρότου

Το καρότο ή καρώτο, είναι φυτό μονοετές ή διετές και ανήκει στο γένος Δαύκος (Daucus) της οικογένειας των Σελινοειδών. Προέρχεται από... το Αφγανιστάν και τις γύρω περιοχές, ενώ ήταν γνωστό φαρμακευτικό φυτό στην αρχαία Ελλάδα με το όνομα Σταφλίνος. Στην Ευρώπη η καλλιέργεια του ξεκίνησε το 13ο αιώνα και ήταν χρώματος μωβ, εξαιτίας κάποιων χρωστικών που περιείχε.

Η Περιφέρεια Πειραιά στηρίζει την πρόταση για ίδρυση Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων

Επιστολή στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, υπέρ της πρωτοβουλίας που αναπτύσσεται από παραγωγικούς φορείς για την ίδρυση Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων στον Πειραιά, στο πλαίσιο της ανάδειξης του λιμανιού του Πειραιά σε πύλη της χώρου στο διεθνές εμπόριο.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Oι έξι ακατάλληλες παραλίες για κολύμβηση στην Ελλάδα

Μέσα στο γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας για τη δεύτερη θέση της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» με 393 βραβευμένες ακτές έρχονται στον αντίποδα να προστεθούν έξι παραλίες ακατάλληλες για κολύμπι.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας διοργανώνει Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ την Κυριακή 2/6/2013 ξεκινώντας με τον Περιβαλλοντικό Ποδηλατογύρο.

1.345 προσλήψεις σε δήμους

Δεύτερη δόση για προσλήψεις 1.345 εποχικών υπαλλήλων στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα 58 δήμων και φορέων αυτοδιοίκησης ανά την Ελλάδα.

Μικρή έκδοση ομολόγου το 2014 προανήγγειλε ο Γ. Στουρνάρας

Σύμφωνα με το σχεδιασμό προχωρά το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων


Στην αποκάλυψη ότι η Ελλάδα εξετάζει μια μικρή έκδοση ομολόγου το 2014 προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας μιλώντας στο Reuters.

Συλλήψεις σε Πειραιά και Αθήνα εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε τουριστικά γραφεία και ξενοδόχους σε όλη την Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση, που εξαπατούσε τουριστικά γραφεία και ξενοδόχους σε όλη την Ελλάδα, με την «υπόσχεση» συμμετοχής τους σε προγράμματα του Ε.Σ.Π.Α.

Οι νέοι χάνουν τη δουλειά τους λόγω facebook

Αν και η πλειοψηφία των νέων εργαζόμενων δεν δείχνει να ανησυχεί για τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην καριέρα τους η αποκάλυψη πτυχών της προσωπικής τους ζωής μέσω των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης -όπως πρωτίστως το δημοφιλέστερο facebook,

Στο μικροσκόπιο τα πτυχία 622.000 δημοσίων υπαλλήλων

Ξεκινάει το κυνήγι των πλαστογράφων από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης


Tίτλοι σπουδών, πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, αποδεικτικά γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, βάσει των οποίων προσελήφθησαν και εξελίχθηκαν βαθμολογικά οι δημόσιοι υπάλληλοι, μπαίνουν στο μικροσκόπιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

29 Μαΐ 2013

Ο Πειραιάς τίμησε Τις μάχες των Γυναικών Βέργας, Δυρού και Πολυάραβου

Το Σάββατο 25 Μαΐου στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Πειραιά πραγματοποιήθηκε, από την Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης και 22 συνεργαζόμενους Μανιάτικους Συλλόγους τιμητική εκδήλωση, για την ιστορική επέτειο της μεγάλης νίκης των Μανιατισσών και Μανιατών, στις μάχες Βέργας, Δυρού και Πολυάραβου, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Ληστεία «δείχνει» η δολοφονία του ιχθυέμπορου στο Κερατσίνι

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα για τη δολοφονία του 47χρονου ιχθυέμπορου Θανάση Βανδεράνου ,τα ξημερώματα Τετάρτης 15 Μαΐου.

Στη φυλακή οι διάσημοι σχεδιαστές D&G;

Δικαστικούς μπελάδες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι διάσημοι σχεδιαστές Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα οι οποίοι κατηγορούνται για φοροδιαφυγή.

Διεθνής διάκριση για τέσσερις ελληνικές παραλίες

Τέσσερις ελληνικές παραλίες συγκαταλέγονται μεταξύ των 100 καλύτερων του κόσμου στον κατάλογο που δημοσιοποίησε το CNN.

Τα 6 συχνότερα λάθη των γυναικών στο σεξ

Αμερικανοί ειδικοί στο σεξ και στις σχέσεις λένε πως οι άντρες δεν είναι οι μόνοι που κάνουν λάθη στο σεξ, όπως αρέσκονται να πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες, αλλά έχουν κι εκείνες το μερίδιό τους στις εσφαλμένες αντιλήψεις και αντιδράσεις.
Ιδού ορισμένα από τα χαρακτηριστικότερα ψεγάδια ως προς τη γυναικεία θεώρηση περί ερωτικής πράξης,;όπως τα δημοσίευσε το athensvoice.gr :